Istra, Poreč – Luksuzni stan u prizemlju s dvorištem, 3 km od centra grada

Poreč, Poreč, Hrvatska

353.000€

3 755 €/m2

Tip

Stan

Površina

94 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
353.000€
Površina
94 m2 (3 755 €/m2)
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
03.10.2024
ID
63447

Opis

Istra, Poreč – Luksuzni stan u prizemlju s dvorištem, 3 km od centra grada na prodaju

Ovaj moderni stan u prizemlju u Poreču nudi ekskluzivan životni doživljaj samo 3 kilometra od centra grada i prekrasne obale Jadrana. Smješten u novoj stambenoj zgradi sa samo pet stanova, ova nekretnina osigurava privatnost i mir, idealno za one koji traže spokoj u blizini gradskih sadržaja.

Stan obuhvaća 130 m² dvorišnog prostora i sadrži pažljivo osmišljen interijer s ulaznim hodnikom, praonicom/rubljaonicom, gostinjskim toaletom, kupaonicom i dvije prostrane spavaće sobe. Kuhinja se spaja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, koji se otvara na prostranu terasu od 18 m² i privatno dvorište – savršeno za opuštanje na otvorenom i zabave.

Nekretnina je izgrađena prema visokim standardima, opremljena podnim grijanjem na toplinsku pumpu i inverterskim klima uređajima u svim prostorijama, što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Vrhunski završni materijali uključuju talijansku FAP keramiku i Sonal aluminijsku stolariju s troslojnim staklom. Dodatne značajke kao što su ALU rolete, mreže protiv komaraca i kvalitetna izolacija pridonose luksuznoj i praktičnoj vrijednosti stana. Stan također uključuje dva parkirna mjesta ispred zgrade.

Smješten u mirnom području, ova nekretnina kombinira najbolje od modernog života s tihim okruženjem, što je čini iznimnom prilikom na tržištu nekretnina u Poreču.

Istaknuto:
Ovaj luksuzni stan nalazi se u j

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma