Istra, Poreč: Luksuzni stan u centru s garažnim mjestom

Poreč, Poreč, Hrvatska

310.000€

5 849 €/m2

Tip

Stan

Površina

53 m2

Struktura

1.5

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cijena
310.000€
Površina
53 m2 (5 849 €/m2)
Udaljenost od mora
300m
Ažuriran
04.10.2024
ID
47733

Opis

Istra, Poreč: Luksuzni stan u centru s garažnim mjestom

Na prodaju je stan u prizemlju koji odiše luksuzom, smješten u živahnom srcu Poreča. Ova izuzetna nekretnina nalazi se na izvrsnoj lokaciji, samo nekoliko trenutaka od svih potrebnih sadržaja i kratke šetnje od užurbanog centra grada.

Stan obuhvaća prostrani dnevni boravak otvorenog tipa s povezanom kuhinjom i blagovaonicom, te uključuje jednu spavaću sobu i kupaonicu opremljenu WC-om.

Ponuda je obogaćena uključivanjem parkirnog mjesta u garaži te skladišne jedinice od 8 m² smještene unutar garažnih prostora.

Nakon sveobuhvatne renovacije, ovaj stan sada krasi novi, ukusni namještaj i najmoderniji uređaji. Među istaknutim karakteristikama su elegantni hrastovi parketi tretirani uljem, potpuno nova kupaonica opremljena najnovijim sanitarnim instalacijama, suvremena NOLTE kuhinja s Gorenje uređajima i namještaj izrađen po mjeri specifično za ovaj prostor. Zgrada je osigurana i ograđena, s dobro održavanom vanjštinom i zajedničkim ulazom. Uz brižno održavanje i posvećenog upravitelja zgrade, nekretnina također pridonosi zajedničkom rezervnom fondu.

Okitan suncem i toplinom zahvaljujući povoljnoj zapadnoj orijentaciji, stan nudi ugodan i privlačan životni prostor. Ističe se kao izvrstan izbor za turistički najam, zahvaljujući svojoj iznimnoj lokaciji i karakteristikama.

Zakoračite u svoje utočište mira i luksuza, smješteno upravo u živopisnom središtu Poreča.

Z

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma