Istra, Poreč - Luksuzan stan u novogradnji, blizina mora!

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

286.902€

4 627 €/m2

Tip

Stan

Površina

62 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
286.902€
Površina
62 m2 (4 627 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Podno grijanje
Garaža
Da
Ažuriran
09.08.2024
ID
21881

Opis

Istra, Poreč - Luksuzan stan u novogradnji, blizina mora!
 
Lice grada svake se godine počinje šminkati posljednjih dana zime, kako bi goste dočekao uredan. U ljetnim mjesecima turisti višestruko premašuju broj stalno nastanjenih stanovnika.
A porečki turizam ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imagea. Ljetni gosti Poreča znaju prepoznati grad koji nije izbrisao tragove stoljeća. Oni su jasno vidljivi u potpunosti u povijesnoj jezgri grada. U najvrijednijim gradskim palačama smještene su galerije, muzeji, u mnogima ljudi stanuju kao što su i davnih stoljeća.Glavni grad hrvatskog turizma ima još jedno lice - sportsko. Mnogi pojedinci, timovi i reprezentacije u različitim sportovima odabiru Poreč za kondicijske pripreme, a sportska ponuda zadovoljava i najzahtjevnije turiste rekreativce.
Stan krasi ne samo kvalitetni luksuzni materijali nego i sama blizina mora koja iznosi 950m!
Nekretnina je smještena na prvom katu te se sastoji od ulaznog hodnika,kupaone,dvije spavaće sobe,kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom.
Stanovi se prodaju po sistemu „ključ u ruke" s kompletno uređenimkupatilom ( namještaj i sanitarije), podnim oblogama u svim prostorijama (keramika 1. klase, laminat), s provedenim elektroinstalacijama, ugrađenim klima uređajem, unutarnjom stolarijom, vanjskom PVC ili ALU stolarijom, protuprovalnim i protupožarnim ulaznim vratima, antenskim sustavom, UTP mrežom, te zidovima i stropovima bijele boje.
Svi materijali koji će se upotrijebiti za zidanje imaju odgovarajućecertifikate kao dokaz kvalitete prema odgovarajućim pravilnicima.
Izvođač radova se obvezuje izgraditi nekretninu visoke kvalitete iugrađene opreme, s pripadajućom infrastrukturom (struja, voda,kanalizacija, telefon, parkirališna mjesta i dr.), sukladno zakonu iizdanoj građevinskoj dozvoli.
Mjere zaštite od požara izrađuju se prema projektnoj dokumentacijipridržavajući se svih zakonskih okvira i europskih regulativa.
Za svaku zgradu, posebnu pažnju pridajemo osmišljavanju i uređenju zelenih površina. Isto tako uređujemo i unutrašnjost zajedničkih dijelova zgrada gdje god je to moguće.
Ovisno o klimatskim podnebljima, položaju i okolini sadimo pažljivoodabrane biljke ugrađujući i moderan sustav navodnjavanja. Njegujemo ih kroz cijelu godinu koristeći razna sredstva za zaštitu biljaka, pravilnu gnojidbu i rezidbu.
Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja naš tim Vam stoji na raspolaganju.
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5... Prikaži broj ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Romana S. Mob: 091 4884 ... Prikaži broj E-mail:romana_eliteestate@outlook.com
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.
 
 
 

Kontakt info

Elite Nekretnine
Kontakt osoba
Elite Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 444... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 551 ... Prikaži broj
Adresa
Ciottina 24 b
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine