Poreč - Ekskluzivni penthouse s garažom

Poreč, Poreč, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Stan

Površina

253 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Stan
Struktura
6
Cijena
1€
Površina
253 m2 (0 €/m2)
Kat
2
Ažuriran
10.07.2024
ID
46383

Opis

Poreč - Ekskluzivni penthouse s garažom

Otkrijte istaknuti način života s ovim ekskluzivnim penthouseom u Poreču, vrhuncem našeg portfelja. Ovaj izvanredan stan dizajniran je s prostranim dnevnim boravkom, integriranom kuhinjom i blagovaonicom. Posjeduje 5 spavaćih soba i 5 kupaonica, udovoljavajući standardima luksuznog življenja.

Položen samo 500 metara od mora, stan omogućava lagan pristup plaži. Kratka šetnja od 900m vodi vas do Trga slobode u centru grada. Ovaj penthouse nije samo prostor za život; njegova blizina komercijalnim, kulturnim, obrazovnim i rekreacijskim objektima čini ga idealnim izborom za kvalitetan obiteljski život u urbanoj vili s samo 5 stanova.

Stan ima pojedinačna mjerenja za vodu, struju i plin, s predviđenom vršnom snagom od 11,5 kW. Stoji kao pravi penthouse s prekrasnom terasom, nudeći udobnost kuće bez održavanja vrta.

Grijanje je osigurano nezavisnim podnim grijanjem s toplotnim pumpama i klima uređajima, dopunjenim sobnim termostatima za individualno reguliranje temperature. Također je instaliran dimnjak za dodatnu toplinu.

Hlađenje je osigurano klima uređajima u svakoj sobi, uključujući dnevni boravak, ukupno 6 unutarnjih jedinica. Podovi uključuju keramičke pločice u kuhinji, kupaonicama i hodniku te hrastov parket u dnevnim sobama i spavaćim sobama, s mogućnošću personalizacije.

Stan omogućava kupcu da postane vlastiti arhitekt, birajući pločice, modele sobnih vrata, boje unutarnjih zidov

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma