ISTRA,POREČ - Prostrano zemljište ne top lokaciji

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

170.000€

200 €/m2

Tip

Plac

Površina

849 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
170.000€
Površina
849 m2 (200 €/m2)
Ažuriran
08.07.2024
ID
50131

Opis

Poreč, okolica, Građevinsko zemljište sa projektom


Na prodaju je građevinsko zemljište koje nudi idealnu priliku za izgradnju vašeg doma na mirnoj lokaciji, udaljenoj samo osam kilometara od mora i grada Poreča. Smješteno je na rubu naselja, pružajući savršenu ravnotežu između tišine i blizine svih potrebnih sadržaja.

Zemljište se prostire na površini od 849 kvadratnih metara i ima pravilni oblik, što olakšava planiranje i izgradnju vašeg budućeg doma. Ova parcela nudi vam mogućnost stvaranja vašeg vlastitog utočišta, daleko od gradske vreve, a ipak dovoljno blizu svih pogodnosti.

Naselje u kojem se zemljište nalazi opremljeno je svim potrebnim sadržajima za udoban život, uključujući dućane, poštu, školu, vrtić i druge važne ustanove. To znači da ćete imati sve što vam je potrebno na dohvat ruke, dok istovremeno uživate u privatnosti i tišini koju pruža ova idilična lokacija.

Infrastruktura je odmah dostupna pored zemljišta, što dodatno olakšava proces gradnje vašeg doma. Osim toga, vlasnici su već izradili projekt za modernu kuću s bazenom, pružajući vam dodatnu pogodnost i inspiraciju za vaš budući dom.

Ovo zemljište predstavlja izvanrednu priliku za one koji traže mjesto za gradnju obiteljske kuće, vikendice ili čak investiciju u nekretnine. Svojom blizinom moru i svim potrebnim sadržajima, ovo zemljište ima nevjerojatan potencijal za ostvarenje vaših snova o idealnom domu. Ne propustite priliku da

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine