Višnjan | Luksuzna vila s privatnim jacuzzijem, saunom i bazenom na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

1.390.000€

6 043 €/m2

Tip

Kuća

Površina

230 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.390.000€
Površina
230 m2 (6 043 €/m2)
Ažuriran
18.09.2024
ID
43884

Opis

Višnjan | Luksuzna vila na prodaju s privatnim jacuzzijem, saunom i bazenom

Opis
Predstavljamo vam pravo remek-djelo u srcu Istre. Smještena nedaleko od Sv. Mihovila pod zemljom, ova raskošna nekretnina pruža spoj elegancije i udobnosti. Uživajte u prostranim sobama, moderno opremljenoj kuhinji i četiri spavaće sobe koje osiguravaju nezaboravno iskustvo.

Lokacija
Vila je u neposrednoj blizini vinarije Sosich Wines, dok je centar Višnjana udaljen samo kratku šetnju. Okusite lokalne delicije u lokalnim konobama. Za one zainteresirane za astronomiju, Višnjanska opservatorija je obavezna destinacija. Putnicima je na raspolaganju i aerodrom Pula udaljen 60 km.

Višnjan - Istrin dragulj
Višnjan je poznat po svojoj čarobnoj atmosferi, bogatoj povijesti i kulturi. Ova idilična lokacija pruža savršenu kombinaciju mira i užurbanosti, s brojnim lokalnim događanjima i atrakcijama koje će vas zasigurno oduševiti.

Interijer
Vila je pažljivo dizajnirana s najnovijim trendovima u umu. Svaka soba je opremljena vrhunskim sadržajima, uključujući flat-screen TV, klima uređaj i sef. Kupaonice nude oazu luksuza s jacuzzijem, bideom i tušem.

Sadržaji
Ovo je mjesto gdje se možete potpuno opustiti. Bilo da želite plivati u bazenu, opustiti se u sauni ili istražiti lokalnu prirodu windsurfingom, ronjenjem ili planinarenjem, sve je na dohvat ruke.

Dodatne informacije
Udaljenost od centra Višnjana: 5 minuta hoda
Najbliži aerodrom: Pula, 60 km

Kontakt infor

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma