Vila modernog dizajna s bazenom, Istra, Poreč

Poreč, Poreč, Hrvatska

590.000€

4 068 €/m2

Tip

Kuća

Površina

145 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
590.000€
Površina
145 m2 (4 068 €/m2)
Ažuriran
20.07.2024
ID
43809

Opis

Poreč je popularno ljetovalište na obali istarskog poluotoka u zapadnoj Hrvatskoj. U povijesnom starom gradu, kompleks Eufrazijeve bazilike iz 6. stoljeća poznat je po bizantskim mozaicima optočenim dragim kamenjem.

Smještena u ljupkom selu u blizini Poreča, ova prekrasna vila može se pohvaliti modernim namještajem i osvježavajućim bazenom. Smješten usred suvremenih kuća i prirodnog okruženja na periferiji grada, nudi jednostavan pristup centru grada i prekrasnim plažama udaljenim samo 5 km. Štoviše, sve bitne pogodnosti su nadomak kratke vožnje radi vaše udobnosti.

Vila se nalazi na parceli od 621 m2, a njena površina iznosi 145 m2. Vila se prostire na dvije etaže.

U prizemlju vile, stan se može pohvaliti velikodušnim dnevnim boravkom, prostorom za jelo uz kuhinju i toaletom za goste. Dnevni boravak i blagovaonica imaju velike staklene stijene koje dopuštaju prodor prirodne svjetlosti, stvarajući tako atmosferu prostranosti. Vrhunski kamin krasi dnevni boravak, nudeći ukućanima ugodan ambijent i dodatnu toplinu tijekom hladnijih mjeseci.

Uspinjući se sofisticiranim stubištem, može se pristupiti drugoj razini ove zadivljujuće vile. Ovdje su tri udobne spavaće sobe, svaka ima raskošno opremljenu vlastitu kupaonicu. Štoviše, među spavaćim sobama nalazi se jedna koja se može pohvaliti prostranom terasom s pogledom na ljepotu prirode. Ugrađeni su Daikin klima uređaji kako bi se osigurala maksimalna udobnost u cijeloj kući.

Na

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma