Poreč: Zapanjujuća dvojna kuća s krovnom terasom i pogledom na more

Poreč, Poreč, Hrvatska

399.500€

3 414 €/m2

Tip

Kuća

Površina

117 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
399.500€
Površina
117 m2 (3 414 €/m2)
Udaljenost od mora
8000m
Ažuriran
20.07.2024
ID
47363

Opis

Poreč: Zapanjujuća dvojna kuća s krovnom terasom i pogledom na more

Otkrijte čarobnu lokaciju Poreča s ovom izvanrednom dvojnom rezidencijom koja se ponosi luksuznom krovnom terasom s očaravajućim pogledom na more. Ova kuća, pravo arhitektonsko čudo, nudi mogućnost izbora između 2 ili 3 spavaće sobe, pružajući fleksibilnost za prilagodbu vašim potrebama. Uključujući 2 dobro opremljene kupaonice, obilje prostora za pohranu i prostranu kuhinju otvorenog plana s dnevnim boravkom, dizajn ove kuće naglašava suvremenu eleganciju i udobnost života. Krovna terasa, mirna oaza, obećava zadivljujuće poglede na istarski krajolik i blistavo more u daljini, s opcijom za jacuzzi, osiguravajući mirno utočište odmah kod kuće.

Opremljena najsuvremenijim klima uređajem za optimalnu kontrolu temperature i električnim podnim grijanjem u kupaonicama, udobnost je na prvom mjestu tijekom cijele godine. Nekretnina također uključuje dva parkirna mjesta i velikodušan vrt od 200 kvadratnih metara, nudeći neograničeni potencijal za stvaranje vašeg idealnog vanjskog svetišta.

Smještena na izvrsnoj lokaciji, samo 8 km od Jadranskog mora, ova kuća nalazi se u mirnoj enklavi brzorastuće zajednice. S blizinom bitnih sadržaja kao što su restorani, škole, igrališta, tržnice i još mnogo toga, predstavlja idealnu postavku za obiteljski život i investicijske prilike.

Kao novogradnja, ova kuća jamči kvalitetno majstorstvo uz dodatnu korist prilagođavanja

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma