Villa suvremene arhitekture, 200m2, sa grijanim bazenom

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.125.000€

5 625 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.125.000€
Površina
200 m2 (5 625 €/m2)
Površina placa
870
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Ažuriran
12.09.2024
ID
44609

Opis

Poreč - okolica,

U blizini Poreča gradi se moderna kuća s bazenom, ukupne netto površine 200 m². Ova prostrana nekretnina nudi suvremeni životni prostor s naglaskom na udobnost i funkcionalnost. Poseban naglasak stavljen je na grijani bazen od 56 m², idealan za cjelogodišnje korištenje zahvaljujući naprednim sustavima filtracije i grijanja, koji osiguravaju čistu i ugodnu vodu.

Kuća će raspolagati s četiri prostrane spavaće sobe, svaka s dovoljno prostora za privatnost i udobnost. Uz to, svaka soba imat će vlastitu modernu kupaonicu opremljenu visokokvalitetnim sanitarijama i pločicama. Dodatni gostinjski toalet bit će smješten na prizemlju, što osigurava praktičnost za svakodnevnu upotrebu.

Podno grijanje, koje će biti integrirano u sve prostorije, pružit će ugodnu i ravnomjernu toplinu. Grijanje će se ostvarivati putem energetski učinkovite dizalice topline, koja koristi obnovljive izvore energije, čime se smanjuju troškovi grijanja i ekološki otisak.

Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja bit će povezani u otvorenom konceptu, stvarajući prostran prostor idealan za obiteljska okupljanja i zabavu. Kuća će također imati vanjski prostor, poput terase ili vrta, savršen za uživanje na otvorenom.


Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine