Poreč,okolica - moderna atraktivna vila s bazenom okružena prirodom

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.020.000€

4 080 €/m2

Tip

Kuća

Površina

250 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.020.000€
Površina
250 m2 (4 080 €/m2)
Površina placa
825
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
10000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
07.09.2024
ID
52379

Opis

Poreč, okolica,

Prodaje se prekrasna Vila moderne arhitekture s bazenom i otvorenim pogledom na prekrasni istarski pejzaž. Vila je smještena na mirnoj lokaciji i okružena prirodom i zelenilom. Udaljena je 10 km od mora, grada Poreča i njenih plaža.

Ova šarmantna moderna vila ukupne površine 250 m2 sa pripadajućom okućnicom od 825 m2 proteže se na tri etaže, uređeni podrum, prizemlje i kat.

U uređenom podrumu ove moderne vile smještena je lijepo uređena konoba sa velikim kaminom, zatim kotlovnica, te opremljena teretana sa vlastitom saunom.

U prizemlju su smješteni veliki dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom otvorenog tipa, 2 spavaće sobe te 2 kupaonice. Iz dnevnog boravka i kuhinje pristupa se direktno na prostranu terasu sa ljetnom natkrivenom kuhinjom i vanjskim kaminom , te sunčalištem i lounge -zonom sa velikim prelijepim bazenom.

Prvom katu pristupa se unutarnjim stepenicama gdje su smještene dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i prostrana terasa sa prelijepim pogledom na istarski pejzaž.

Veliki bazen površine 40 m2 smješten je u prednjem dijelu vile sa sunčalištem i vanjskim jacuzzijem dok se ispred njega prostire uređeni i ograđeni vrt.

Vila je izgrađena od visokokvalitetnih materija, sa troslojnim staklom, komarnicima, električnim roletama, klimatizacijom u svim prostorijama, sprovedenim instalacijama za toplinsku pumpu te čak 3 kamina – dva unutarnja i jedan vanjski.

Vila ima i dva vlastita natkrivena parkirna

Kontakt info

Art Living Real Estate
Kontakt osoba
Mia Glad
Telefon 1
+ 385 91 784 8... Prikaži broj
Adresa
Pozioi 1g
Umag, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine