Moderna vila sa autohtonim detaljima kamena i bazenom

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

730.000€

2 085 €/m2

Tip

Kuća

Površina

350 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
730.000€
Površina
350 m2 (2 085 €/m2)
Površina placa
562
Udaljenost od mora
12000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
16.09.2024
ID
47060

Opis

Istra - Poreč okolica,

Na tržištu se nudi očaravajuća rezidencija izgrađena 2017. godine, s ukupno 350 m² stambenog prostora na posjedu od 700 m². Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata, a s prednje strane dominira prostrani bazen i dvorište.
U podrumskom dijelu kuće pronaći ćete veliki prostor posvećen zabavi i opuštanju. Tu se nalazi udoban kutak s velikim televizorom, biljarom, stolnim nogometom i stolnim tenisom, te dobro opremljena teretana i fitness kutak.
Prizemlje obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, jednu dvokrevetnu spavaću sobu i kupaonicu. Na katu se pristupa predivnim unutarnjim kamenim stepenicama koje vode do tri prostrane spavaće sobe, od kojih dvije imaju pristup terasi s sjedećom garniturom i panoramskim pogledom na zelenilo i bajkoviti Sv. Lovreč. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, klima uređaj i televizor.
Iz dnevnog dijela vile izlazi se na potpuno popločenu terasu s prekrasnim bazenom od 32 m². Dvorište je njegovano, s travnjakom i zelenilom. Na prednjoj strani kuće nalaze se dva natkrivena parkirna mjesta, a čitav objekt je ograđen visokom ogradom i stupovima od punog kamena.
Grijanje se osigurava putem inverterskih klima uređaja, dok je prizemlje dodatno opremljeno podnim grijanjem. Ova nekretnina predstavlja savršen izbor za one koji traže siguran, visokokvalitetan i energetski učinkovit dom za udoban život, a zahvaljujući povoljnom položaju i stabilnom

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine