ISTRA, POREČ - Simpatična vila na atraktivnoj lokaciji

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

500.000€

4 545 €/m2

Tip

Kuća

Površina

110 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
500.000€
Površina
110 m2 (4 545 €/m2)
Površina placa
599
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
5000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
10.09.2024
ID
32204

Opis

ISTRA, POREČ - Kvalitetna i simpatična niskoenergetske vila smješten nadomak Poreča

Poreč je smješten na zapadnoj obali poluotoka Istre. Zbog mediteranske klime, prirodnih ljepota i očuvane kulturne baštine idealno je mjesto za boravak tijekom cijele godine. Gradu pripadaju 53 okolna naselja gdje se nalaze moderne vile s bazenima i apartmanska naselja dok u samom centru možete pronaći raznovrsnu ponudu apartmana i stanova na prodaju, od rustikalnih kamenih nekretnina do luksuznih novogradnji.

U manjem naselju svega 15-ak minuta lagane vožnje od nezaobilaznog grada Poreča smjestila se ova visoko kvalitetna niskoenergetska vila. Nalazi su u manjem naselju okružena vilama za odmor, a svoje posjetioce ne ostavlja ravnodušnima. Smještena na parceli od 599m2, dok njena stambena površina iznosi 110m2 podijeljenih na dvije etaže.

Tako se u prizemlju vile smjestio manji hodnik koji odvaja privatni prostor od prostora za dnevni život. Tako se u prizemlju smjestila spavaća soba s vlastitim kupaonicom, gostinjski toalet i spremište/tehnička soba. Dok se u jednom većem open space prozračnom prostoru smjestila moderno opremljena kuhinja s kuhinjskim otokom, blagovaonica i dnevni boravak.
Iz prizemlja se proteže pogled i izlaz prema okućnici s bazenom i vanjskoj natkrivenoj terasi idealnoj za druženje s prijateljima i obitelji.

Kroz cijeli se interijer vile proteže jednaki moderni mediteranski stil uređenja što je vidljivo i u sobama na gornjoj e

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine