Poreč, Istra - Elegantna Dvojna Kuća Blizu Mora

Poreč, Poreč, Hrvatska

475.000€

2 827 €/m2

Tip

Kuća

Površina

168 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
475.000€
Površina
168 m2 (2 827 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
17.09.2024
ID
43904

Opis

Poreč, Istra - Elegantna Dvojna Kuća Blizu Mora

Otkrijte eleganciju života u Istri s ovom očaravajućom dvojnom kućom, smještenom samo 1 km od živahnog centra Poreča i azurnog Jadranskog mora. Okružena esencijalnim sadržajima poput banaka, poštanskih ureda, trgovačkih centara i škola, sve udaljeno samo nekoliko minuta vožnje, ova rezidencija nudi udobnost i praktičnost.

Zauzimajući parcelu od 358 m², nekretnina se prostire na prostranih 168 m² kroz tri razine: prizemlje, prvi kat i prostrani visoki potkrovlje. Prizemlje uvodi u prozračni dnevni boravak otvorenog plana s pristupom terasi, uz odvojenu kuhinju i blagovaonicu, toalet i dodatni prostor za pohranu. Uzađite na prvi kat gdje se nalazi glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i privatnom terasom, još jedna spavaća soba i velika kupaonica. Visoko potkrovlje sadrži dodatnu spavaću sobu s kupaonicom, savršenu za goste ili kućni ured.

Terasa je pripremljena za one koji žele instalirati vanjsku kuhinju, s unaprijed postavljenim priključcima za struju i vodu. Dodatne karakteristike uključuju zasebnu kotlovnica i prostor za pranje rublja izvan kuće. Udobnost je ključna s podnim grijanjem preko toplinske pumpe i klima uređajem za toplije dane. Parkiranje nikada nije problem s dva posvećena mjesta u dvorištu.

Poreč je dragulj na Istarskoj obali, koji nudi mješavinu povijesnog šarma, prekrasnih plaža i živahnog načina života, čineći ovu nekretninu idealnim izborom za o

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma