Poreč, Istra: Ekskluzivna novoizgrađena vila

Poreč, Poreč, Hrvatska

790.000€

3 691 €/m2

Tip

Kuća

Površina

214 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
790.000€
Površina
214 m2 (3 691 €/m2)
Ažuriran
09.09.2024
ID
58845

Opis

Poreč, Istra: Ekskluzivna novoizgrađena vila

Na tržištu se sada nalazi ova novoizgrađena vila u Poreču, koja odiše luksuzom i sofisticiranošću, smještena samo pet minuta vožnje od dinamičnog centra grada i mirnih obalnih plaža. Prostire se na 140 m², raspoređenih u dva pažljivo dizajnirana kata, te je obogaćena elegantnim uređenjem okućnice i privatnim bazenom.

Pri ulasku, posjetitelje dočekuje prostrani hodnik koji se otvara prema kombiniranom dnevnom boravku i kuhinji, osmišljenom za besprijekornu interakciju i zabavu. Na prizemlju se nalazi i gostinjski toalet. Na prvom katu su smještene tri ukusno uređene spavaće sobe; glavna spavaća soba uključuje privatnu kupaonicu i izlaz na terasu koja služi kao mirno utočište. Dodatne spavaće sobe također imaju pristup terasama, savršene za opuštanje u bilo koje doba dana.

Vila je opremljena suvremenim sadržajima, uključujući zasebne klima uređaje u svim sobama za maksimalnu udobnost, te predinstaliranu infrastrukturu za podno grijanje koje osigurava toplinu tijekom hladnijih perioda. U budućnosti je planirana izgradnja vanjske kuhinje koja će poboljšati doživljaj blagovanja na otvorenom.

Vanjski sadržaji uključuju prekrasno održavan vrt i osvježavajući bazen, idealan za uživanje u divnom istarskom vremenu. Privatni parking dodatno doprinosi praktičnosti doma.

Idealno smještena blizu centra Poreča i poznatih plaža, vila nudi savršenu kombinaciju mira i lakoće pristup

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma