Otkrijte spokojan život u Poreču, Istri: Moderna kamena vila s bazenom

Poreč, Poreč, Hrvatska

730.000€

4 866 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
730.000€
Površina
150 m2 (4 866 €/m2)
Udaljenost od mora
3000m
Ažuriran
31.08.2024
ID
46379

Opis

Otkrijte spokojan život u Poreču, Istri: Moderna kamena vila s bazenom

Predstavljamo vam mirno utočište u očaravajućem gradu Poreču gdje se šarm Jadrana spaja s bogatim povijesnim naslijeđem. Smještena u bujnom zelenilu istarske obale, ova novosagrađena kamena vila nudi mirno odmaralište na samo tri kilometra vožnje od kristalno čistih voda mora.

Vila izgrađena na velikodušnoj parceli od 750m², odaje bezvremensku estetiku sagrađenu 2020. godine. Prizemlje nudi prostran raspored s ugodnim dnevnim boravkom, blagovaonicom stvorenom za druženje, suvremenom kuhinjom, ugodnom spavaćom sobom sa zasebnom kupaonicom, gostinjskim WC-om i praktičnom ostavom. Na prvom katu vas čekaju dvije dodatne spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom i zajedničkim pristupom balkonu, nudeći očaravajući pogled i prostor za razmišljanje.

Izađite u besprijekorno uređen vrt koji obuhvaća čisti bazen, stvarajući oazu za opuštanje i razonodu. Posjed je okružen kamenim zidom i bujnom vegetacijom, osiguravajući privatnost i sigurnost.

Opremljena s pet klima uređaja i električnim podnim grijanjem u kupaonicama, dnevnom boravku i blagovaonici, vila osigurava udobnost tijekom cijele godine. Šarmantan kamin u dnevnom boravku ističe se kao središnji element, dodatno pojačavajući toplinu doma.

Ova vila je spremna da postane vaš dom jer se prodaje potpuno namještena s ukusnim i kvalitetnim namještajem. Iskoristite jedinstvenu priliku da živite u prostor

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma