Otkrijte raskošnu dvojnu vilu u blizini Poreča: Samo korak od Jadranskog mora

Poreč, Poreč, Hrvatska

850.000€

3 035 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

9

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
9
Cijena
850.000€
Površina
280 m2 (3 035 €/m2)
Udaljenost od mora
900m
Ažuriran
19.09.2024
ID
43896

Opis

Otkrijte raskošnu dvojnu vilu u blizini Poreča: Samo korak od Jadranskog mora

Doživite vrhunac luksuznog življenja u ovoj zadivljujućoj dvojnoj vili, smještenoj samo 900 metara od Jadranskog mora i 8 kilometara od živopisnog grada Poreča. Ova izuzetna nekretnina, prostire se na 280 m² kroz tri etaže i sada je dostupna za kupnju.

Prizemlje vas dočekuje elegantnim ulaznim hodnikom koji vodi u prostrani dnevni boravak, opremljen blagovaonicom i kuhinjom. Ova razina uključuje i praktičnu ostavu, kompaktni toalet i tehničku sobu. Unutarnje stepenice vode na prvi kat, gdje se nalaze tri raskošne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dvije od ovih soba imaju izlaz na prostranu natkrivenu terasu s jugozapadnom orijentacijom, nudeći idiličan pogled.

Vrhunac opuštanja čeka vas na drugom katu, posvećenom wellnessu i fitnessu. Ovaj prostor sadrži najmoderniju opremu za vježbanje, luksuzni jacuzzi, saunu, kupaonicu i otvorenu terasu, savršenu za opuštanje i revitalizaciju.

U pažljivo dizajniranom vrtu nalazi se prekrasan bazen, kompletno s ležaljkama, vanjskom kuhinjom i zaklonjenim prostorom za sjedenje, stvorenim za ultimativno opuštanje. Grijanje i hlađenje vile učinkovito se upravlja centralnim podnim sustavima na toplinsku pumpu, nadopunjenih sa šest inverter klima uređaja. Velike staklene stijene okrenute prema jugozapadu s električnim roletama osiguravaju svijetlu atmosferu tijekom cijelog dana.

Ova vila, potpuno namještena i s

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma