Okolica Poreča, vila za prodaju

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

760.000€

2 111 €/m2

Tip

Kuća

Površina

360 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
760.000€
Površina
360 m2 (2 111 €/m2)
Površina placa
1200
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
36494

Opis

Prodaje se prostrana vila u blizini Poreča s panoramskim pogledom na more.
Vila se nalazi na prekrasnoj mirnoj lokaciji udaljenoj samo 3 km od Zelene Lagune Poreč, te 6 km od centra Poreča. Sastoji se od od suterena, prizemlja i kata sa sveukupnom površinom od 360 m2 i 1200 m2 okućnice.

U suterenu s odvojenim ulazom nalazi se dnevni boravak s kaminom te vinski podrum, kupaonica i garaža. Vinski podrum je osmišljen i izgrađen na način da je temperatura prostorije prilagođena čuvanju vina te se sastoji od dviju soba - izložbene sobe i ostave, obje prilagođene skladištenju vinskih boca.
Visoko prizemlje vodi nas u dnevni boravak te kuhinju s blagovaonom iz kojih se izlazi na prostranu terasu - zimski vrt u kojem možete uživati ljeti i zimi u panoramskom pogledu na more. Prizemlje sadržava dvije spavaće sobe, kupaonicu s WC-om, poseban wc za goste te ostavu.
Prostrana okućnica ove velebne vile omogućava uživanje u druženju s obitelji i prijateljima na ljetnoj kuhinji na kojoj se nalazi zidani roštilj sa stolom za objedovanje, bazen te vanjski tuš.

Na drugoj etaži nalazi se još jedan dnevni boravak te tri spavaće sobe i kupaonica s WC-om. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na terasu s koje s pruža još ljepši pogled na more i istarske prirodne ljepote. Villa se grije na plin te ima vlastitu kotlovnicu u suterenu kao i spremište za vrtni alat. Opremljena je protuprovalnim i protupožarnim alarmom, kamerama koje pokrivaju područje okućnice, k

Kontakt info

Sendi Real Estate
Reg. posrednika br.
3045
Kontakt osoba
Sendi Vinski
Telefon 1
09844... Prikaži broj
Telefon 2
05122... Prikaži broj
Adresa
Žabica 1
Žabica
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine