Poreč - Moderna dvojna kuća u blizini mora, trenutno u izgradnji

Poreč, Poreč, Hrvatska

340.000€

2 698 €/m2

Tip

Kuća

Površina

126 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
340.000€
Površina
126 m2 (2 698 €/m2)
Udaljenost od mora
2000m
Ažuriran
08.09.2024
ID
46471

Opis

Poreč - Moderna dvojna kuća u blizini mora, trenutno u izgradnji

Iskoristite uzbudljivu priliku u Poreču gdje se gradi nova dvojna kuća, samo 2 km od kristalno čistih obala Jadrana. Ova moderna kuća u nizu, podijeljena na dvije zasebne stambene jedinice, pruža ugodan životni prostor od 126 m2 po jedinici.

Svaka jedinica se prostire na tri etaže - prizemlje, prvi kat i potkrovlje. Prizemlje dočekuje s ulaznim hodnikom, kupaonicom, tečnim prijelazom iz kuhinje u blagovaonicu i dnevni boravak, uz dodatak dvije pomoćne prostorije. Veliki stakleni zidovi otvaraju se prema pažljivo uređenom vrtu s vanjskom kuhinjom za blagovanje na otvorenom.

Prvi kat je posvećen dvjema spavaćim sobama i kupaonici, dok potkrovlje sadrži dodatnu spavaću sobu s ormarom i izlazom na privatnu terasu koja nudi mirno vanjsko utočište. Cijela kuća je opremljena električnim podnim grijanjem i klima uređajem za optimalnu udobnost.

Svaka jedinica dolazi s dva parkirna mjesta, što dodatno pridonosi praktičnosti. Budući kupci imaju jedinstvenu priliku personalizirati svoj prostor odabirom keramike, sanitarnih uređaja i boja vanjske fasade tijekom faze gradnje.

Smještena u Poreču, gradu poznatom po prekrasnim plažama i živopisnom načinu života, ova nekretnina predstavlja savršenu kombinaciju modernog življenja i blizine mora. Odličan izbor za obitelji ili investitore koji traže suvremeni dom na jednoj od najtraženijih lokacija u Istri.

Kontakt informacije:
R

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma