POREČ, MODERNA VILA S PREKRASNIM KRAJOLIKOM

Poreč, Mihatovići, Poreč, Hrvatska

740.000€

2 642 €/m2

Tip

Kuća

Površina

280 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
740.000€
Površina
280 m2 (2 642 €/m2)
Površina placa
800
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.07.2024
ID
46484

Opis

POREČ, u ponudi imamo moderno uređenu vilu u novogradnji na tri etaže. Vila ima šest spavaćih soba, četiri kupaone te jedan dodatni WC. Grijanje je podno u svim prostorijama, a također su tu i "fen coileri" (ventil konvektori) za grijanje/hlađenje u svim prostorijama te funkcionalan, dizajnerski kamin.
Dnevni prostor ima izlaz u vrt u kojem je smješten grijani bazen sa zonom za sunčanje. Kuća je u mirnom okruženju, popločana prostranim dvorištem predviđeno za više parkirnih mjesta te jedno natkriveno parkirno mjesto. Vrt ima pogled na prekrasan krajolik koji ga okružuje odmah pored vinograda i maslinika, a samo je pet kilometara udaljen od centra Poreča. S terase se pruža pogled na more. Prodaje se u potpunosti namještena. Lokacija, sadržaj i udobnost čine ovu nekretninu odličnom prilikom za investiciju!

Poreč je naseljen još od prapovijesti. Tijekom 2. stoljeća prije Krista, rimski je castrum podignut na sitnom poluotoku, koji je bio 400 m dug i 200 m širok, i na kojem danas stoji jezgra staroga grada. Za vrijeme vladavine cara Augusta u 1. stoljeću, castrum je službeno proglašen gradom i uključen u rimsku koloniju Colonia Iulia Parentium. U vrijeme Rima Poreč dobiva svoje prve zidine, cijeli grad je obzidan osim zapadne strane odnosno vrha poluotoka gdje se nalazio Neptunov ili Jupiterov hram. U 3. stoljeću grad je već imao organiziranu kršćansku zajednicu i ranokršćanski crkveni kompleks. Kršćanska zajednica je gotovo pot

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine