Luksuzna vila s bazenom, Istra, Poreč

Poreč, Poreč, Hrvatska

1.190.000€

5 409 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.190.000€
Površina
220 m2 (5 409 €/m2)
Ažuriran
20.07.2024
ID
43560

Opis

Poreč je kroz svoju povijest doživio brojne preinake, pomicanja i preokrete, a povijest novih početaka kao konstanta u previranjima. U ovom se gradu redovito otkrivaju tragovi života brojnih civilizacija i kultura koje su oblikovale urbani i povijesni karakter grada.

Moderna vila u blizini mora i centra Poreča. Ova vila u izgradnji osmišljena je tako da boravak bude ispunjen samo lijepim trenucima i posvećen punjenju baterija.

Radi se o vili od 220m2 stambene površine na okućnici od 708 m2

U suterenu vile nalazi se kotlovnica, ostava, teretana i infracrvena sauna. Za uređenje ove vile uloženo je puno rada, vremena i volje. Vrt je izgrađen od vrhunskog kamena. Postignuta je najviša razina stolarije.

U prizemlju, predsoblje, dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica su dostupni iz ovog otvorenog prostora. Osim toga, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i dvije ogromne terase nalaze se na drugom katu.

U sklopu nekretnine dostupno je više od tri parkirna mjesta. U svim spavaćim sobama, dnevnom boravku i podrumu postavljeno je podno grijanje i klimatizacija za održavanje ugodne temperature. Osim toga, na krovu su postavljena dva solarna panela za grijanje tople vode. U kući su također ugrađene video kamere i protuprovalni sustav.

Podovi kuće, plaže i parkinga bit će obloženi keramikom, dok će stepenice biti od kamena. Unutarnja stolarija je drvena, dok je vanjska PVC sa troslojnim staklom i ugrađenim roletama.

Ograđeno dvorište s grijani

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma