Kuća Poreč, 80m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

280.000€

3 500 €/m2

Tip

Kuća

Površina

80 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
280.000€
Površina
80 m2 (3 500 €/m2)
Ažuriran
09.09.2024
ID
43227

Opis

Poreč, okolica, renovirana kamena istarska kuća u nizu sa pogledom na more!

Renovirana kamena istarska kuća u nizu u okolici Poreča s pogledom na more predstavlja idealan spoj tradicije i luksuza.
Fasada kuće odlikuje se tradicionalnom istarskom arhitekturom s kamenim zidovima i drvenim detaljima, što dodaje šarm i autentičnost. Kuća je smještena u nizu, pružajući osjećaj zajedništva s okolnim tradicionalnim naseljem.
Ulazna vrata vode u prostran dnevni boravak, gdje se tradicionalni elementi poput kamenih zidova stapaju s modernim udobnostima. Dnevni boravak je prozračan i svijetao.
Potpuno opremljena kuhinja povezana je s trpezarijom, stvarajući funkcionalan prostor za obiteljske obroke ili druženja s prijateljima.
Kuća ima ukupno tri prostrane spavaće sobe, svaka uređena s posebnim naglaskom na udobnost i estetiku. Dvije kupaonice su moderno uređene, a jedna od njih može biti povezana s glavnom spavaćom sobom.
Poseban adut ove kuće je krovna terasa s pogledom na more, gdje stanari mogu uživati u predivnim zalascima sunca ili organizirati druženja s obitelji i prijateljima. Ovaj prostor može biti opremljen garniturama za sjedenje, roštiljem ili drugim sadržajima za vanjsko opuštanje.
Uz to, kuća ima dimnjak te će budući vlasnici bit u mogućnosti ugraditi peć na pelete ili drva, a što se tiče hlađenja kuća ima ugrađene klima uređaje, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Ova renovirana kamena istarska k

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine