Kuća Poreč, 683m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

2.500.000€

3 660 €/m2

Tip

Kuća

Površina

683 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
2.500.000€
Površina
683 m2 (3 660 €/m2)
Površina placa
1753
Garaža
Da
Ažuriran
05.10.2024
ID
37624

Opis

Poreč, impozantna vila oaza luksuza!

Impozantna vila smještena u samom srcu Poreča, na najtraženijoj lokaciji koja pruža spektakularan pogled na Jadransko more. Ova nekretnina spoj je sofisticiranog dizajna, vrhunskih materijala i besprijekornog stila, pružajući životni prostor iz snova.
Sa ukupno 683 m2 stambenog prostora podijeljenog na tri prostrane stambene jedinice, svaka s unikatnim dizajnom i pažljivo odabranim detaljima, ova nekretnina oduzima dah svojim luksuzom i funkcionalnošću.
Unutrašnji prostori su pažljivo uređeni s vrhunskim materijalima i namještajem. Prostrani dnevni boravci, elegantne blagovaonice i kuhinje opremljene najmodernijom opremom čine domaći prostor spektakularnim. Stanovi se mogu pohvaliti privatnim terasama ili balkonima, pružajući prostor za uživanje na otvorenom i prekrasne poglede na okolicu. Potpuno opremljena kuhinja s najnovijom opremom i elegantna blagovaonica stvaraju savršen ambijent za kuhanje i uživanje u gastronomskim delicijama. Impresivne spavaće sobe pružaju privatnost i udobnost. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu opremljenu vrhunskim sanitarijama.
Prostrane terase i vrtovi oko vile pružaju privatni raj na otvorenom. Bazen veličine 40 m2 stvara osjećaj luksuza i savršen je za opuštanje uz sunce i pogled na more.
Grijanje vile ide putem podnog grijanja na dizalicu topline i putem klima uređaja u svakom prostoru.
Napredni sustavi sigurnosti jamče potpunu privatnost i osjećaj sigurnosti.
Ova

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine