Kuća Poreč, 516m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.750.000€

3 391 €/m2

Tip

Kuća

Površina

516 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.750.000€
Površina
516 m2 (3 391 €/m2)
Površina placa
1011
Ažuriran
08.09.2024
ID
37824

Opis

Poreč, okolica, luksuzna vila sa panoramskim pogledom na more!

Ova impresivna vila ističe se svojim jedinstvenim modernim dizajnom, obogaćenim autentičnim kamenim dijelovima i drvenim elementima, što rezultira savršenim spojem stila i funkcionalnosti, savršeno uklapajući se u prirodno okruženje.

Njezine moderne linije i oblici elegantno se stapaju s prirodnim elementima, stvarajući sklad između tradicije i inovacije. Velike staklene stijene dopuštaju obilnoj prirodnoj svjetlosti da obasjava svaki kutak prostora, stvarajući osjećaj prostranstva i harmonije s okolnim ambijentom. Posebno su zapaženi otvori na krovu, koji se protežu dužinom iznad stepenica. Osim što doprinose prirodnom osvjetljenju, otvori na krovu stvaraju jedinstvenu priliku za doživljaj slobode i povezanosti s atmosferom i prirodnim elementima, omogućujući i pogled na zvjezdano nebo u noćnim satima.

Infinity bazen je središnji element ove moderne vile, stvarajući dojam spajanja vode s nebom ili morem u daljini. Jedan od zidova bazena izrađen je od prozirnog stakla, stvarajući jedinstveni vizualni efekt. Tik uz bazen, odvojen samo prozirnim staklom, nalazi se fire pit, još jedan očaravajući dodatak koji doprinosi ukupnom ambijentu vile. Fire pit, smješten na nivou bazena, pruža toplinu i romantičnu atmosferu, čineći ga idealnim mjestom za druženje i opuštanje. U večernjim satima, svjetlost plamena odražava se od staklenog zida bazena, stvarajući fascinantnu ig

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine