Kuća Poreč, 240m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

990.000€

4 125 €/m2

Tip

Kuća

Površina

240 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
990.000€
Površina
240 m2 (4 125 €/m2)
Površina placa
1250
Ažuriran
07.08.2024
ID
37631

Opis

Poreč, jedinstvena prilika, kuća sa četiri stana na najtraženijoj lokaciji!

Ponosno predstavljamo ovu predivnu kuću smještenu u jednom od najatraktivnijih dijelova Poreča, svega nekoliko koraka udaljenu od kristalno čistog Jadranskog mora.

Ova prostrana kuća je pravi dragulj, idealna kako za obiteljski život, tako i za investiciju. Sastoji se od tri potpuno opremljena stana, jedan dvosoban stan se nalazi u prizemlju, a tri stana na prvom katu. Svaki stan ima vlastiti ulaz pružajući privatnost i udobnost za svakog stanara. Svaki stan osvjetljen je prirodnim svjetlom te ima prostrane dnevne boravke, kuhinje i udobne spavaće sobe.
U prizemlju se nalazi i prostrani poslovni prostor, savršen za razne poslovne djelatnosti ili kao dodatni prostor za stanovanje.

Posebna pogodnost ove kuće je tipična istarska konoba sa ručno izrađenim kaminom koja dodaje autentičnu notu prostoru. Konoba je mjesto gdje obitelj i gosti mogu uživati u opuštenim večerima uz domaću atmosferu.
Ova predivna kuća ne samo da nudi udoban dom, već i prostrani vrt smješten u njezinom nastavku, stvarajući idiličan prostor za ljubitelje prirode i vrtlara. Vrt je pažljivo uređen kako bi pružio harmoničan spoj funkcionalnosti i estetike.
U sklopu prostrane okućnice ove nekretnine, posebno mjesto zauzima izuzetna vanjska konoba koja je izgrađena s ljubavlju i pažnjom. Ovaj prekrasan prostor izrađen je od karakterističnog istarskog kamena, pridodajući kući notu autent

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine