Kuća Poreč, 221m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

380.000€

1 719 €/m2

Tip

Kuća

Površina

221 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
380.000€
Površina
221 m2 (1 719 €/m2)
Površina placa
1084
Garaža
Da
Ažuriran
06.07.2024
ID
45596

Opis

Poreč, okolica, prilika za investicuju interesantna kuća u izgradnji!

Kuća u roh-bau fazi u okolici Poreča predstavlja izuzetnu priliku za one koji žele personalizirati svoj dom ili investirati u nekretninu. Ova faza omogućava novom vlasniku da nastavi gradnju i prilagodi prostor prema vlastitim potrebama i željama. Ukupna površina kuće, podruma i taverne iznosi 221 m2.
Sa četiri prostrane spavaće sobe, tavernom, podrumom i učinkovitim grijanjem putem dizalice topline i klime uređaja, ova nekretnina pruža savršen dom ili vikendicu za one koji traže kombinaciju luksuza i autentičnosti.
Fasada kuće je ukrašena kamenim detaljima koji se savršeno uklapaju u tipično istarsko mjesto. Ulazna vrata vode u prostranu dnevnu sobu stvarajući ugodan i domaćinski ambijent. Pored dnevne sobe, nalazi se kuhinja i povezanom trpezarijom.
Na istom nivou nalazi se i taverna s tradicionalnim detaljima, idealna za okupljanje s prijateljima ili porodična druženja. Podrum pruža dodatni prostor za skladištenje ili može biti preuređen u prostor za hobije ili igru.
Četiri prostrane spavaće sobe nalaze se na gornjem katu, pružajući privatnost i udobnost za sve članove porodice ili goste. Jedna od njih je master spavaća soba sa vlastitom kupaonom, a ostale spavaće sobe koriste jednu zajedničku kupaonu i wc.

Okućnica kuće je prostrana i uređena u mediteranskom stilu, s terasom koja je savršena za opuštanje ili obroka na otvorenom. Obzirom na veličinu

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine