Kuća Poreč, 204m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.250.000€

6 127 €/m2

Tip

Kuća

Površina

204 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.250.000€
Površina
204 m2 (6 127 €/m2)
Površina placa
864
Ažuriran
12.07.2024
ID
44686

Opis

Poreč, ekskluzivna vila potpuno opremljena!

Ova impresivna vila prostire se na prostranom zemljištu od 864 m2, pružajući dovoljno prostora za raznovrsne vanjske aktivnosti i sadržaje. U modernom i elegantnom stilu, ova vila nudi visoki standard života.
Njezina ukupna neto površina iznosi 204 m2, te proteže na dvije etaže. Ulazni pretprostor vodi nas u otvoreni prostor gdje se spajaju dnevni boravak, blagovaona i kuhinja. Ovaj open space koncept stvara prostran i svijetao ambijent. U prizemlju se također nalazi saona sa tušom, spavaća soba s vlastitom kupaonicom koja pruža privatnost i udobnost, tehnička soba i praonica s ostavom te vanjski WC s zasebnim ulazom koji dodaje praktičnost prostoru.
Elegantnim stubištem penjemo se na prvi kat gdje su smještene tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom koje pružaju privatnost i komfor. Dodatna soba na prvom katu može poslužiti kao teretana ili igraonica, prilagodljiva potrebama vlasnika. Dalje se penjemo na drugi kat na krovnu terasu koja predstavlja pravu oazu. Opremljena je sunčalištem, šankom i hidromasažnom kadom, pružajući nevjerojatan prostor za opuštanje i uživanje. Pogled na more s ove terase je poseban.
Kroz dnevni boravak izlazi se na prostranu terasu koja obuhvaća sunčalište sa pogledom na prirodu i more. Na terasi se nalazi bazen koji dodatno obogaćuje doživljaj opuštanja i uživanja na otvorenom. Nadstrešnica s ljetnom kuhinjom i neotkrivenom terasom pruža savršen p

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine