Kuća Poreč, 180m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

1.400.000€

7 777 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1.400.000€
Površina
180 m2 (7 777 €/m2)
Površina placa
900
Ažuriran
08.10.2024
ID
37622

Opis

Poreč, okolica, fantastična vila u mirnom okruženju!

Ova impozantna vila smještena u okolici Poreča predstavlja pravi dragulj arhitekture i luksuza. S akcentom kamena i pažljivo planiranim prostorom, ova vila pruža suvremen životni stil obogaćen tradicionalnim elementima.
Njezina ukupna površina iznosi 180m2 te proteže na dvije etaže.
Prizemlje nudi prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu u open space konceptu, stvarajući socijalni epicentar kuće. Dnevni boravak je prostran i svijetao, a velike staklene stijene omogućavaju prekrasan pogled.na predivan pejzaž.
Ova vila je opremljena garderobom i tehničkom sobom, pružajući praktičnost i organizaciju za svakodnevni život.
Luksuzni wellness prostor uključuje saunu i tuš, idealan za opuštanje i održavanje zdravlja i dobrobiti. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na natkrivenu terasu sa sunčalištem i bazenom. Elegantnim unutarnjim stubištem dolazimo na prvi gdje se nalazi tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitim balkonom koji nudi predivne poglede na okolicu. Svaka soba ima pristup ekskluzivnoj kupaonici.
Grijanje vile je planirano putem centralnog grijanja kroz cijelu vilu i kvalitetnim klima uređajima koji su ujedno za hlađenje vile tokom vrućih ljetnih dana.
Okućnica je uređena s mediteranskim biljem i sustavom za navodnjavanje, što olakšava održavanje i stvara predivan ambijent.
Bazen s sunčalištem pruža osvježenje i mjesto za uživanje na otvorenom. Ovdje mož

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine