Kuća Poreč, 166m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

590.000€

3 554 €/m2

Tip

Kuća

Površina

166 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
590.000€
Površina
166 m2 (3 554 €/m2)
Površina placa
565
Ažuriran
06.07.2024
ID
40685

Opis

Poreč okolica, idilična kamen vila u mirnom mjestu!

Ova prekrasna kamena vila smještena je u slikovitom okruženju u neposrednoj blizini Poreča, pružajući idealno mjesto za opuštanje i bijeg od gradske vreve. Sagrađena od tradicionalnih materijala, ova vila odiše šarmom i karakterom.
Unutar vile nalazi se prostrani dnevni boravak s velikim prozorima koji omogućuju prirodnu svjetlost da prožme prostor i pružaju prekrasan pogled na okolnu prirodu.
Kuhinja i blagovaonica prema open spave konceptu stvarajući funkcionalno središte doma gdje se obitelj može okupljati i uživati u zajedničkom životu.
Vila ima ukupno četiri spavaće sobe, dvije spavaće sobe imaju vlastite kupaone. Spavaće sobe su uređene u tradicionalnom stilu, kombinirajući autentičnost s modernim udobnostima. Vanjski dio kuće obložen istarskim kamenom dodaje karakter i autentičnost.
Grijanje vile ostvaruje se putem podnog grijanja koje pokreće dizalica topline, što osigurava učinkovitu i ekološki prihvatljivu opciju i klima uređajima.
Vrt ispred vile biti će zasađen i uređen mediteranskim biljem, a centralno mjesto u vrtu zauzima veliki bazen sa sunčalištem koji omogućuje potpuni užitak u vrelim ljetnim danima.
Trgovina, ugostiteljski objekti, mirne i ugodne šetnjice se nalaze u mjestu. Poreč i plaže se nalaze na samo 17 km udaljenosti od mjesta.
Planirani završetak gradnje bio bi 6/2024.

Ova kamena vila u mirnom mjestu u okolici Poreča predstavlja savršen s

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine