Kuća Poreč, 162m2

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

375.000€

2 314 €/m2

Tip

Kuća

Površina

162 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
375.000€
Površina
162 m2 (2 314 €/m2)
Površina placa
78
Ažuriran
03.07.2024
ID
38313

Opis

Poreč, okolica, šarmantna kuća sa pogledom na more!

Ova prekrasna renovirana kuća u nizu u neposrednoj okolici grada Poreča nudi izvanrednu priliku za udoban život ili turistički najam. S pogledom na more i udaljenost od samo 6 km od Poreča, ovo je idealno mjesto za one koji traže mirnu oazu, a istovremeno žele biti blizu svih potrebnih sadržaja.

Kuća se prostire na 162 četvorna metra i proteže se kroz tri etaže. Na prizemlju kuće nalazi se rustikalno uređena kuhinja s blagovaonicom, prostrani dnevni boravak i kupaonica. Elegantnim stubištem dolazimo do druge etaže, gdje se nalaze dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Jedna od spavaćih soba ima izlaz na terasu s prekrasnim pogledom na more. Treća etaža je rezervirana za opuštanje i luksuz, s prostranom spavaćom sobom, kupaonicom opremljenom saunom te dijelom natkrivene terase na kojoj se nalazi jacuzzi, savršen za uživanje uz prekrasan pogled na more.

Kuća je kategorizirana za iznajmljivanje i prodaje se potpuno namještena i opremljena visokokvalitetnim namještajem. Za grijanje i hlađenje koriste se klima uređaji koji su postavljeni u cijeloj kući.

Ispred kuće nalazi se natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom, idealna za obroke na otvorenom. Preko puta kuće nalazi se dodatni prostor trenutno korišten kao parking, no može se prilagoditi prema željama budućih vlasnika, stvarajući dodatne mogućnosti za uživanje na otvorenom.

S obzirom na svoju izvanrednu lokaciju

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine