Istra, Tinjan: Izuzetna vila s privatnim bazenom i četiri spavaće sobe

Poreč, Poreč, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

361 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
1€
Površina
361 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
17000m
Ažuriran
04.09.2024
ID
54624

Opis

Istra, Tinjan: Izuzetna vila s privatnim bazenom i četiri spavaće sobe

Otkrijte prostranu samostojeću vilu smještenu na mirnoj lokaciji u blizini slikovitog grada Tinjana u Istri, okruženu prostranim zemljištem od 2.347 m². Dizajnirana za vrhunsku privatnost i udobnost, vila obuhvaća prizemlje i prvi kat, savršeno prilagođena za stambenu upotrebu ili kao profitabilna investicijska prilika za najam.

Prizemlje vile sadrži prijemni hodnik koji vodi u kombinirani prostor dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, dvije spavaće sobe s privatnim kupaonicama, prostoriju za pohranu, praonicu rublja s mogućnošću za gostinjski WC te kotlovnicu. Velika staklena vrata u blagovaonici i dnevnom boravku otvaraju se na izoliranu U-oblikovanu terasu, idealnu za privatna okupljanja. Stilsko unutarnje stubište vodi na prvi kat, na kojem se nalaze još dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, te pristup natkrivenoj terasi s kojeg se pruža pogled na bujan vrt i područje bazena.

Izvana, imanje se može pohvaliti velikim bazenom uz koji se nalazi natkrivena terasa opremljena roštiljem i velikim stolom za objedovanje na otvorenom, savršena za zabavu na otvorenom. Vila također nudi dovoljno parkirališnih mjesta na ulazu i ograđena je zidom i ogradom, što povećava privatnost i sigurnost.

Idealno za najam ili stambenu upotrebu
Smještena na mirnoj lokaciji, a ipak blizu lokalnih sadržaja, ova vila je izvrsna opcija za one koji traže nekretninu s potencij

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma