Istra, Rakovci: Raskošna vila s pogledom na more i bazenom

Rakovci, Poreč, Hrvatska

799.000€

4 118 €/m2

Tip

Kuća

Površina

194 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
799.000€
Površina
194 m2 (4 118 €/m2)
Udaljenost od mora
16000m
Ažuriran
23.09.2024
ID
54633

Opis

Istra, Rakovci: Raskošna vila s pogledom na more i bazenom

Otkrijte ovu izuzetnu vilu u Rakovcima, blizu Baderna u Istri, koja odražava eleganciju klasičnog istarskog arhitektonskog stila. Smještena na mirnoj, uzvišenoj poziciji, vila nudi panoramski pogled na more i mirno okruženje, savršeno za luksuzan život ili najam visoke klase.

Pregled vile:
Ova arhitektonski impresivna nekretnina razvijena je s naglaskom na ekološku, održivu gradnju i pažljiv izbor građevinskih materijala. Vila uključuje brojne sadržaje dizajnirane za luksuzan život i zabavu.

Ključne značajke:

Smještena otprilike 15 km od živopisnog grada Poreča, u blizini Funtane, Rovinja i Limskog kanala, poznatog po slikovitim uvalama idealnim za plivanje.
Posjeduje prostrani raspored koji kombinira moderne luksuze s tradicionalnim dizajnom, nudeći potpunu privatnost i ekskluzivan način života.
Okružena renomiranim restoranima, trgovinama i kulturnim lokacijama, vila je također lako dostupna iz Njemačke, Austrije, Švicarske i Italije — savršena za međunarodne kupce ili odmor.
Lokalne atrakcije:
Ova lokacija je raj za ljubitelje vodenih sportova, golfa, biciklizma i planinarenja. Također, područje je poznato po svojoj gurmanskoj kuhinji i izvrsnim lokalnim vinima, čineći ga vrhunskim izborom za ljubitelje dobrog života.

Investicijski potencijal:
S luksuznim sadržajima i izvrsnom lokacijom, ova nekretnina predstavlja izvanrednu investicijsku priliku, idealnu za one k

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma