ISTRA, POREČ - Kvalitetna i topla obiteljska prizemnica nadomak Poreča

Poreč, Poreč, Poreč, Hrvatska

465.000€

5 470 €/m2

Tip

Kuća

Površina

85 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
465.000€
Površina
85 m2 (5 470 €/m2)
Površina placa
1063
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
6000m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.07.2024
ID
35640

Opis

ISTRA, POREČ - Kvalitetna i topla obiteljska prizemnica nadomak Poreča

Smještena u manjem naselju nadomak nezaobilaznog grada Poreča, našla se ova kvalitetna i topla obiteljska prizemnica vrijedna vaše pažnje.

OPIS NEKRETNINE;
Prizemna vila smjestila se na prostranom zemljištu od 1063m2, a unutar 85m2 stambenoga prostora očarat će vas svojom toplinom, bez vremenskim stilom uređenja i udobnošću.

Ulaskom u vilu smjestio se manji hodnik koji odvaja privatni unutrašnji prostor od dijela za dnevni život i zabavu. Tako se u prostranom i maksimalno otvorenom dijelu za dnevni život smjestila moderna i u potpunosti opremljena kuhinja s otokom, blagovaona idealna za obiteljski ručak ili kasno večernju zabavu s prijateljima, te prostrani dnevni boravak namještan tako da vaši najdraži filmovi i serije budu još zanimljiviji. Komotan i kvalitetan namještaj zasigurno tome doprinosi.
Iz dnevnog boravka se dalje proteže izlaz kroz kliznu staklenu stijenku na prostor uređenog dvorišta i bazena sa sunčalištem.

U privatnome dijelu vile, smjestile su se dvije spavaće sobe, od kojih jedna predstavlja master spavaću s vlastitom kupaonicom, te još jedno gostinjsko kupatilo. Ova prizemna vila opremljena je vrhunskim novim namještajem rustikalnog stila što doprinosi karakteru kuće, a kao takva se i prodaje.

OKUĆNICA;
Okućnica je u potpunosti ograđene, dok se istoj pristupa kroz automatsku kapiju sa senzorima, nakon čega se nalazi parking prostor do

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine