Istra, Poreč - Novoizgrađena kuća s bazenom na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

330.000€

3 300 €/m2

Tip

Kuća

Površina

100 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
330.000€
Površina
100 m2 (3 300 €/m2)
Udaljenost od mora
7000m
Ažuriran
10.10.2024
ID
51082

Opis

Istra, Poreč - Novoizgrađena kuća s bazenom na prodaju

U srcu Istre, na periferiji povijesnog grada Poreča, nalazi se novoizgrađena rezidencija s privatnim bazenom. Ova nekretnina, uronjena u prekrasnu mediteransku klimu i okružena prirodnom ljepotom borovih i hrastovih šuma koje se protežu do azurne obale, nudi neusporediv spoj ruralnog šarma i blizine gradskim pogodnostima. Dom, koji se odlikuje modernim i bezvremenskim dizajnom, optimizira prostor na jednoj razini. Karakterizira ga otvoreni koncept životnog prostora koji kombinira kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, sve teče besprijekorno u privlačno uređen vrt.

Smještaj uključuje dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i pristupom balkonu, dizajnirane kako bi osigurale privatnost i udobnost. Vrt, remek-djelo pejzažnog dizajna, potpuno je ograđen i sadrži bazen okružen prostranim prostorom za sunčanje, obećavajući beskrajne dane opuštanja i vanjske zabave. Pozicionirana u blizini slikovitog sela nedaleko od Poreča, ova nekretnina nije samo mirno obiteljsko utočište već i vrhunska investicija u profitabilno tržište odmora, zahvaljujući svojoj strateškoj lokaciji i besprijekornoj arhitekturi.

Poreč nadilazi svoj ugled kao ljetno morsko odredište, nudeći bogatstvo kulture, povijesti i prirodnih čuda. Grad je poznat po svojoj živahnoj zajednici, povijesnim spomenicima poput bazilike Eufrazijane koja je na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine, te svojoj posvećenost

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma