Istra, Poreč - Moderna kuća s bazenom na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

385.000€

2 984 €/m2

Tip

Kuća

Površina

129 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
385.000€
Površina
129 m2 (2 984 €/m2)
Udaljenost od mora
7000m
Ažuriran
11.10.2024
ID
51083

Opis

Istra, Poreč - Moderna kuća s bazenom na prodaju

Smještena na zapadnoj obali Istre, u blizini povijesnog grada Poreča, ova moderno dizajnirana kuća s vlastitim bazenom nudi komadić raja. Postavljena u slikovitom mediteranskom krajoliku, okružena bujnim borovim i hrastovim šumama koje vode do netaknute obale, ova nekretnina predstavlja skladan spoj modernog življenja i prirodne ljepote. Rezidencija je definirana svojim modernim arhitektonskim duhom, predstavljajući besprijekoran tok unutarnjih prostora okupanih prirodnim svjetlom, koji utjelovljuju jednostavnost i efikasnu organizaciju prostora.

Ova kuća s jednim katom hvali se otvorenim rasporedom koji integrira dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, sve se proteže na natkrivenu terasu opremljenu ljetnom kuhinjom i vanjskim blagovaoničkim prostorom. Raspored je usavršen s tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i gostinjskim toaletom, osiguravajući privatnost i udobnost za sve stanare. Vanjski prostor sadrži pažljivo dizajniran vrt ukrašen mediteranskim biljem, koji nadopunjuje privlačni bazen i sunčalište, stvarajući idilično okruženje za opuštanje i zabavu.

Poreč, dragulj na istarskoj obali, nije samo ljetno odredište već i živopisan grad kulture, povijesti i neusporedive prirodne ljepote. Od njegovog očuvanog antičkog jezgra, uključujući UNESCO-vu baziliku Eufrazijanu, do statusa vodeće turističke destinacije, Poreč nudi životni stil udobnosti, sigurnosti i zajedništva.

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma