Istra, Poreč - Luksuzna vila s bazenom na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

570.000€

3 257 €/m2

Tip

Kuća

Površina

175 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
570.000€
Površina
175 m2 (3 257 €/m2)
Ažuriran
17.09.2024
ID
54363

Opis

Istra, Poreč - Luksuzna vila s bazenom na prodaju

Smještena u mirnom okruženju na rubovima Poreča, okružena modernim kućama i prirodnim krajolikom, ova impresivna vila trenutno u izgradnji nudi idilično utočište. Savršeno pozicionirana nekoliko minuta od živahnog centra Poreča i kristalno čistih plaža, ova nekretnina pruža sve udobnosti modernog života uz mir ruralnog područja.

Ova ekskluzivna vila prostire se na 175,67 m² kroz dvije etaže, na prostranoj parceli od 762 m². Arhitektonski dizajn maksimizira prirodno svjetlo s velikim staklenim zidovima u dnevnom boravku i blagovaonici, stvarajući privlačnu i svijetlu atmosferu. Prizemlje vile sadrži ulazni hol, spavaću sobu s kupaonicom u sklopu, kuhinju, blagovaonicu, prostrani dnevni boravak, WC, tehničku sobu i dodatni prostor za pohranu. Elegantne stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i izlazom na terase.

Vanjski prostor je jedan od vrhunaca, s velikim bazenom, prostorom za sunčanje i vanjskom kuhinjom opremljenom ciglenim kaminom, smještenim unutar prekrasno uređenog vrta. Klimatizacija vile učinkovito je riješena pomoću podne toplotne pumpe Valiant, a tu su i solarni paneli za grijanje vode, što osigurava ekološki osviješten život. Interijeri su dovršeni s vrhunskom keramikom prvoklasne kvalitete, a novi vlasnik ima mogućnost prilagodbe završnih radova ili odabira potpuno namještenog prostora uz dodatnu naknad

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma