Istra, Poreč: Luksuzna moderna vila s pogledom na more i bazenom

Poreč, Poreč, Hrvatska

998.000€

3 838 €/m2

Tip

Kuća

Površina

260 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
998.000€
Površina
260 m2 (3 838 €/m2)
Udaljenost od mora
14000m
Ažuriran
17.09.2024
ID
49032

Opis

Istra, Poreč: Luksuzna moderna vila s pogledom na more i bazenom

Otkrijte vrhunac luksuznog života u ovoj izvanrednoj modernoj vili, smještenoj u mirnom okruženju Poreča, Istra. Samo 15 km od kristalno čistog Jadranskog mora i živahnog grada Poreča, ova visokokvalitetna gradnja predstavlja utočište privatnosti i prirodne ljepote, ponosno ističući djelomičan pogled na more koji zahvaća srž istarske elegancije.

Razvijena na dva pažljivo dizajnirana kata, vila predstavlja harmoničnu mješavinu prostranosti i modernih sadržaja. Prizemlje je otvorenog koncepta, s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom koji se besprijekorno povezuju s natkrivenom terasom i spektakularnim područjem bazena. Na ovoj razini nalazi se i spavaća soba s vlastitom kupaonicom i terasom, uz praktične dodatke poput prostorije za pohranu, praonice rublja i gostinjskog toaleta.

Uspon na prvi kat otkriva tri dodatne spavaće sobe, svaka s luksuzom vlastite kupaonice i terase. Udobnost je od iznimne važnosti, s klima uređajima i televizorima u svakoj sobi, osiguravajući personalizirano iskustvo stanovanja.

Eksterijer vile je raj za odmor i ljepotu. Veliki grijani bazen od 52 m2 s morskom vodom i jacuzzi nalaze se usred bujnog vrta ukrašenog mediteranskim biljem, nadopunjenog dječjim igralištem za najmlađe. Prostrano parkiralište može smjestiti 6 vozila i uključuje punionicu za električna i hibridna vozila, odražavajući vilinu predanost modernoj praktičnosti i e

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma