Istra, Poreč - Elegantna rezidencija s bazenom na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

330.000€

3 300 €/m2

Tip

Kuća

Površina

100 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
330.000€
Površina
100 m2 (3 300 €/m2)
Udaljenost od mora
7000m
Ažuriran
04.09.2024
ID
51081

Opis

Istra, Poreč - Elegantna rezidencija s bazenom na prodaju

Otkrijte elegantan dom smješten u idiličnom okruženju Poreča u Istri. Ova nekretnina, svjedočanstvo modernog arhitektonskog dizajna, nudi miran život usred prirode, a opet je zgodno blizu gradskih pogodnosti. Kuća pokazuje efikasno korištenje prostora kroz jednu etažu, s prostorom otvorenog plana koji integrira kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, vodeći izravno u uređeni dvorišni vrt. Rezidencija je kompletna s dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i pristupom balkonu, predstavljajući savršenu mješavinu udobnosti i stila.

Vanjski prostor je privatni raj, s uređenim, ograđenim vrtom i bazenom okruženim prostorom za sunčanje, stvarajući idealno okruženje za opuštanje i zabavu. Smještena na rubu slikovitog sela blizu Poreča, ova kuća ne samo da obećava miran obiteljski život, već nudi i obećavajuću investicijsku priliku na cvjetajućem tržištu turističkog najma, zahvaljujući svojoj strateškoj lokaciji i besprijekornom dizajnu.

Poreč je više od slikovitog primorskog grada; to je živahna zajednica bogata kulturom, poviješću i prirodnom ljepotom. S očuvanim prirodnim parkovima, kristalno čistim morima i kulturnim spomenicima poput UNESCO-ve bazilike Eufrazijane, Poreč stoji kao simbol gostoprimstva i kvalitetnog života. To je grad koji spaja čar istarskih krajolika s dinamizmom urbanog života, čineći ga savršenim mjestom za život.

Za više infor

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma