EKSKLUZIVNO – NOVA DVOJNA VILA S APARTMANIMA NA VRHUNSKOJ LOKACIJI 6 KM OD GR

Poreč, Poreč, Hrvatska

1.500.000€

2 884 €/m2

Tip

Kuća

Površina

520 m2

Struktura

12

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
12
Cijena
1.500.000€
Površina
520 m2 (2 884 €/m2)
Ažuriran
01.09.2024
ID
43286

Opis

U mirnom mjestu udaljenom samo 6 km od centra Poreča te 3 km od mora nalazi se ova prekrasna novoizgrađena moderna dvojna vila s bazenom i panoramskim pogledom na more već iz prizemlja.
Kuća se sastoji od dvije jedinice.
1. apartmanske kuće u kojoj su smještena tri stana – dva u prizemlju te jedan na katu. Ova jedinica ima i prekrasnu krovnu terasu s koje se pruža panoramski pogled na more te gradove Poreč, Novigrad, Tar i Buje
2. dvoetažne kuće, kojoj pripada i jedan posebni stan u suterenu koji također ima svoj vanjski ulaz. Iz ove jedinice se također pruža pogled na more te na gradove Poreč, Novigrad, Tar i Buje

1.Apartmanska kuća:
U prizemlju se nalaze dva dvosobna stana, svaki s posebnim ulazom. Oba stana se sastoje od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, kupaonom s wc-om te spavaćom sobom. Iz dnevnog boravka jednog stana izlazi se na prostranu terasu koja ima pogled na more.
Na katu se nalazi trosoban stan koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, jedne master spavaće sobe s vlastitom kupaonom i wc-om te još jedne spavaće sobe i posebne kupaone s wc-om. Stan ima dvije terase s kojih se pruža pogled na more.
Vrhunska krovna terasa na ovoj stambenoj jedinici pruža puno mogućnosti za dodatne sadržaje – jacuzzi te zimski vrt.
2.Druga stambena jedinica se sastoji od dvoetažne kuće te jednog posebnog stana u koji se ulazi posebnim vanjskim ulazom ili unutarnjim stepenicama iz prizemlja kuće.
Kuća se sastoji

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma