Poreč Centar: Elegantna kamena vila s bazenom na prodaju

Poreč, Poreč, Hrvatska

950.000€

3 166 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
950.000€
Površina
300 m2 (3 166 €/m2)
Ažuriran
09.10.2024
ID
61186

Opis

Poreč Centar: Elegantna kamena vila s bazenom na prodaju

Samo 19 km od slikovitog grada Poreča, u srcu Istre, na tržištu je ova prekrasno izrađena kamena vila. Renovirana 2021. godine, vila kombinira tradicionalne istarske arhitektonske elemente s modernim udobnostima, stvarajući luksuzan, a ujedno i ugodan životni prostor.

Pregled nekretnine:

Izgradnja: Vila sadrži autentične istarske kamene zidove, drvene grede i metalne strugotine. Oko bazena su obloženi podovi, a natkrivena terasa pruža savršeno mjesto za objedovanje na otvorenom.
Prizemlje: Uključuje kuhinju od masivnog drveta, prostoriju za pomoćne prostorije/ostavu, praonicu rublja, blagovaonicu, gostinjski WC i prostrani dnevni boravak s dva kauča na razvlačenje. Dnevni boravak se otvara na natkrivenu terasu.
Gornji kat: Terakota i drvene stepenice vode na prvi kat, koji se može pohvaliti drvenim parketom i balkonom s sjedećom garniturom za uživanje u prekrasnom pogledu na istarski krajolik. Glavna spavaća soba uključuje ormare od masivnog drveta, veliki bračni krevet i kupaonicu s kadom i tušem, bideom i dvostrukim umivaonikom. Dvije dodatne spavaće sobe svaka sadrže dvostruki krevet, još jedan pojedinačni krevet i kompletne kupaonice.
Vanjski prostor: Nekretnina uključuje bazen od 37 m² (pripremljen za grijanje), natkriveni prostor za roštilj, vanjski WC s tušem, natkriveno parkiralište za dva automobila s električnom utičnicom te dodatno parkiralište za četiri automo

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma