Atraktivna nova kuća s bazenom, Istra, Poreč

Poreč, Poreč, Hrvatska

875.000€

4 310 €/m2

Tip

Kuća

Površina

203 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
875.000€
Površina
203 m2 (4 310 €/m2)
Udaljenost od mora
8000m
Ažuriran
20.09.2024
ID
43876

Opis

Poreč je i grad puno više od ljetne destinacije sunca i mora. Poreč je grad po mjeri čovjeka. Grad sa stalnim poticajem za boljim uvjetima života i značajnijim napretkom u raznim sferama. To je ugodan, siguran i uređen grad u kojem svatko može pronaći svoj dom, grad bez nadoplate i visoke socijalne osjetljivosti za sve generacije.

Šarmantna novogradnja s garažom i bazenom sa 203 m2 stambene površine na 630 m2 okućnice.
Fasada se sastoji od izoliranog kompozitnog sustava koji se sastoji od EPS-F izolacijskih ploča i visokokvalitetne završne žbuke; kupaonice su opremljene visokokvalitetnim sanitarnim proizvodima poznatog brenda Catalano i učinkovitom rasvjetom. Također je opremljen inteligentnim kućnim sustavom koji omogućuje kontrolu grijanja.

Atraktivan izgled nekretnine stapa se s okolnim krajolikom i ističe se ne samo svojom praktičnošću već i visokom kvalitetom gradnje.

Atraktivni i usklađeni interijeri i skladno isplanirane sobe pokazuju pažnju posvećenu detaljima u uređenju ove nekretnine. Mnoge staklene stijene osiguravaju maksimalnu propusnost vanjskog svjetla i naglašavaju prostor dok fluidno povezuju interijer i eksterijer.

U prizemlju se nalazi dnevni boravak otvorenog tipa koji objedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na natkrivenu terasu. Ostatak prizemlja također ima spavaću sobu s vlastitom kupaonicom, gostinjski wc i tehničku sobu.

Unutarnje stepenice vode u njegovo prizemlje, gdje se nalaze tr

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma