Projekat, rezidencijalni kompleks vila, Pićan

Pićan, Pićan, Pićan, Hrvatska

1.000.000€

166 €/m2

Tip

Kuća

Površina

6000 m2

Struktura

18

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
18
Cijena
1.000.000€
Površina
6000 m2 (166 €/m2)
Površina placa
6000
Ažuriran
08.08.2024
ID
45560

Opis

Istra - Pićan,

Predstavljamo Vam novi projekat nazvan "residence Vilinska zavjetrina", rezidencijalni kompleks sa 5 vila za odmor sa bazenima.

U srcu čarobne Istre, u idiličnoj općini Pićan, razvija se konceptualni projekt koji spaja izvanrednu eleganciju s čarima prirode i kulturnom baštinom regije.
Vilinska zavjetrina je rezidencijalni kompleks koji se sastoji od pet profinjenih vila za odmor, postavljenih u slikovitom okruženju blagih brežuljaka. Ovaj jedinstveni projekt nudi idealnu ravnotežu između tradicionalne istarske arhitekture i suvremenih udobnosti, stvarajući prostor koji odiše suptilnom elegancijom i udobnošću.

Svaka vila je pažljivo osmišljena kako bi pružila ne samo luksuzno utočište već i autentično iskustvo istarskog načina života. U skladu s najvišim standardima, svaka vila će se sastojati od prostrane dnevne zone, potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice, te spavaćih soba s vlastitim luksuznim kupaonicama. Uz naglasak na detalje i kvalitetu materijala, svaka vila će se istaknuti svojim jedinstvenim karakterom.
Energija kompleksa će biti osigurana putem naprednih tehnologija, uključujući energetski učinkovite dizalice topline i podno grijanje, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Pametni klima uređaji dodatno će pružiti osvježenje u toplim ljetnim mjesecima.

Ovaj projekt je usmjeren ka očuvanju okoliša i lokalne kulture, te je usklađen sa svim potrebnim standardima i propisima.
Tren

Kontakt info

360 Istria Realestates
Kontakt osoba
Nino Milohanić
Telefon 1
+ 38591110... Prikaži broj
Mate Vlašića
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine