ISTRA, PAZIN - Čarobna prizemnica okružena prirodom

Pazin, Bertoši, Pazin, Hrvatska

650.000€

4 333 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
650.000€
Površina
150 m2 (4 333 €/m2)
Površina placa
1500
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
10522

Opis

ISTRA, PAZIN - U okolici Pazina smjestila se ova neponovljiva moderna prizemnica vrhunskog dizajna.

Okružena zelenilom, smještena na kraju manjega i mirnog naselja svoje posjetioce ne ostavlja ravnodušnima. Mir i privatnost su neupitni, no ono što lokaciju čini posebnom jest mir i privatnost koju ona pruža no i sama blizina grada, a time i život kao i boravak u vili čine toliko jednostavnijim. Svega nekoliko kratkih minuta vožnje od vile nalaze se veće trgovine, restorani, kafići, škole, autoput i razan drugi sadržaj.

A to sve ovu vilu čini idealnom opcijom za miran i siguran obiteljski život ili kao opcijom investicije u svrhe turističkog najma.

Smještena na parceli od ukupnih 1500m2, komfor ova prizemnica pruža unutar svojih 150m2 stambenoga prostora. Ulazom u vilu dočekuje Vas manje predvorje koje se zatim širi prema otvorenom većem prostoru. Tu su se smjestili; moderno i u potpunosti opremljena kuhinja, blagovaona s većim stolom kao i dnevni boravak. Poseban detalj vile se nalazi u dnevnom boravku, a to je moderno dizajniran i funkcionalan kamin smješten u sredini dnevnog boravka.
Ono što boravak u ovome prostoru vile čini ugodnijim jesu staklene stijenke kroz koje je prostor osvijetljen tijekom cijelog dana prirodnim svijetlom, kao i direktan pogled koji se pruža na zelenilo koje okružuje vilu, pa tako i dvorište i bazen. Uz predvorje na ulazu nalazi se i "Utility" soba s gostinjskim WC-om.

Kroz istu staklenu stijenku u dnevno

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine