Kuća Pazin - Okolica, 400m2

Pazin, Beram, Pazin, Hrvatska

650.000€

1 625 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

15

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
15
Cijena
650.000€
Površina
400 m2 (1 625 €/m2)
Površina placa
660
Ažuriran
05.10.2024
ID
39543

Opis

Prodajemo autohtonu istarsku vilu sa bazenom smještenu na prekrasnom slikovitom području središnje Istre.

Ova lijepa kuća nalazi se na rubu srednjovjekovnog sela u samom srcu zapanjujućeg brdovitog i šumovitog istarskog krajolika. Spektakularan pogled koji inspirira pruža se na netaknutu prirodu, par kućica raštrkanih po pirotesknim brdima, maslinik i šumu.

Kuća je stambene površine 400 m2, a sastoji se od dvije podijeljene stambene jedinice, svaka s dvije komforne spavaće sobe na katu i prostranim dnevnim boravkom s potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom u prizemlju. Sa svih terasa i balkona pruža se prekrasan pogled na šumovite brežuljke. Postoji još jedan dodatni apartman također sa dvije spavaće sobe. Kuća je uređena u tradicionalnom stilu kombinacijom prirodnih materijala - drveta i kamena. Dio namještaja u kući ručno je rađen, međutim osim očuvane tradicije u detaljima kao što su ručno rađen i rezbaren namještaj iz drveta i kameni zidovi, kuća objedinjuje i moderne sadržaje u dizajnu interijera. Stapajući sve to u jednu cjelinu, možemo reći da ova kuća nudi udoban seoski ugođaj sa svim prednostima mirnoga života.

Okućnica se sastoji od 660 četvornih metara, u potpunosti je ograđena i održavana uz veliku pažnju i brigu. Prostran vrt oplemenjen je sa zanimljivim detaljima koji okružuju kuću kao što su dječje igralište, trampolin i lijepi bazen, a sve je obogaćeno zasađenim zrelim maslinama, grmovima c

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine