OTOK PAG, NOVALJA - 1-sobni apartman blizu mora

Pag, Stara Vas, Pag, Hrvatska

130.000€

2 600 €/m2

Tip

Stan

Površina

50 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
130.000€
Površina
50 m2 (2 600 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
600m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
13.09.2024
ID
59314

Opis

NOVALJA, PAG - 1-sobni apartman blizu mora

Tražite mir i idilične plaže? Gajac u Novalji nudi upravo to! Očaravajuće mjesto s prekrasnom plažom Zrće na dohvat ruke, idealno za odmor i punjenje baterija. Uživajte u prekrasnim plažama, bistrim vodama i pogledu na otok Škrda.

O apartmanu:

Smješten u zoni A9, apartman je u blizini centra, trgovina, tržnice, kafića, restorana i autobusnog stajališta. Pješačke i šljunčane plaže udaljene su samo 250-300 metara, dok su Zrće i Novalja dostupni u 1.5 km i 3 km udaljenosti.

Zgrada ima dvije etaže - prizemlje i kat - koje dijele zajedničko stubište i parkiralište.

Ulazite u apartman na prvom katu i hodnik vas vodi do niza praktičnih prostorija. Tu se nalazi moderna kupaonica s WC-om, praktična ostava za odlaganje stvari i prostoran dnevni boravak povezan s kuhinjom i blagovaonicom. Dnevni boravak ima i pristup zatvorenoj lođi s PVC kliznom stijenom i roletom, savršenoj za uživanje na otvorenom bez obzira na vrijeme.

Penjanjem uz polukružne stepenice iz dnevnog boravka stižete do drugog kata, u potkrovlje. Ondje vas čeka velika spavaća soba s udobnim krevetom, a iz nje možete izaći na ograđenu terasu s prekrasnim pogledom na more - savršeno mjesto za romantične večeri ili osvježavajuće jutarnje kave uz panoramski vidik.

Ovaj apartman predstavlja idealnu investiciju za iznajmljivanje, zahvaljujući svojoj atraktivnoj lokaciji u blizini plaže Zrće i noćnih klubova, a istovremeno

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma