PAG, NOVALJA - apartman u novogradnji blizu mora

Pag, Bošana, Pag, Hrvatska

450.000€

4 736 €/m2

Tip

Stan

Površina

95 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
450.000€
Površina
95 m2 (4 736 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
50m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.10.2024
ID
64695

Opis

Na luksuznoj lokaciji otoka Paga, u mirnom naselju Bošana, nudimo atraktivne apartmane za prodaju. Ova zgrada smještena je u prekrasnom okruženju, idealnom za opuštajući odmor, ali i za komercijalnu upotrebu nekretnina. Na raspolaganju su četiri apartmana, od kojih se dva nalaze u prizemlju, a dva na katu. Svaki apartman obiluje prostranim dnevnim boravkom od 40 m², koji izlazi na veliku terasu od 20 m². Ova terasa nudi prekrasan pogled na more, zaljev i planinu Velebit.

Dizajn apartmana posebno naglašava vizualnu privlačnost, a veliki prozori omogućuju panoramski pogled na okolnu prirodu. Terasni prozor dimenzija 5 x 2,4 metra jamči jedinstvene slikovite poglede koji će oduševiti svakog posjetitelja. Apartmani su lako dostupni, a naselje Bošana povezuje se s kopnom putem mosta.

U blizini se nalazi važna gradska infrastruktura. Supermarketi su udaljeni samo 8 minuta vožnje, dok zračna luka i centar grada Zadra zahtijevaju oko 60 minuta vožnje. Ova blizina urbanih sadržaja čini lokaciju još privlačnijom.

Unutarnji raspored apartmana uključuje dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, te dvije kupaonice, što ih čini savršenim za obitelji ili grupe. Također, svaki apartman ima osigurano parkirno mjesto za jedan automobil.

Za zajedničke sadržaje predviđen je grijani bazen dimenzija 10m x 4m, kao i pristup obližnjim plažama. U blizini bazena bit će dostupni udobni sadržaji poput ležaljki i suncobrana, a imovina će biti pod s

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine