OTOK PAG, NOVOUREĐENI APARTMAN S PARKIRNIM MJESTOM

Pag, Pag, Pag, Hrvatska

165.000€

2 538 €/m2

Tip

Apartman

Površina

65 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Apartman
Struktura
2
Cijena
165.000€
Površina
65 m2 (2 538 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
25.07.2024
ID
49744

Opis

PAG, u ponudu smo dobili apartman udaljen svega 200 m od prve plaže Šankovićevo, 400 metara od plaže Tartanovo i 1,2 km od plaže Prosika.
Površine 65 m2, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone s izlazom na terasu te kupaonice. Apartman je nedavno u potpunosti adaptiran i uređen do posljednjih detalja te je odmah spreman za useljenje ili za turističku sezonu.
Smješten u mirnom području, u kvalitetnoj zgradi na svega 10/15 minuta vožnje od centra Grada Paga, a u blizini svih plaža i restorana.
Apartmanu pripada i parkirno mjesto. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zadar, 63 km od apartmana.
Odlična prilika za investiciju.

Grad Pag, smješten na istoimenom otoku u Hrvatskoj, očarava posjetitelje svojom jedinstvenom kombinacijom bogate kulturne baštine, prekrasnih plaža i nevjerojatne prirodne ljepote.
Pag je poznat po svojoj čuvenoj paškoj čipki, tradicionalnom ručno izrađenom proizvodu koji predstavlja vrhunac lokalne obrtničke vještine. Osim toga, grad je poznat po svojoj ukusnoj paškoj janjetini, koja je nezaobilazno gastronomsko iskustvo za sve posjetitelje.
Plaže na Pagu nude nevjerojatne pejzaže i kristalno čisto more, idealno za opuštanje i uživanje u suncu. Posjetitelji mogu istraživati skrivene uvale ili se prepustiti aktivnostima poput ronjenja, jedrenja i surfanja.
Povijesno središte grada oduševljava svojom arhitekturom, s mnoštvom uskih uličica, kamenih kuća i zanimljivih spomenika koji sv

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine