Oprtalj, Građevinsko zemljište s građevinskom dozvolom i neponovljivim pogle

Oprtalj, Oprtalj, Oprtalj, Hrvatska

150.000€

166 €/m2

Tip

Plac

Površina

900 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
150.000€
Površina
900 m2 (166 €/m2)
Ažuriran
01.09.2024
ID
49489

Opis

Oprtalj, Građevinsko zemljište s građevinskom dozvolom i neponovljivim pogledom. U Središnjoj Istri smjestila su se mjesta kao iz bajki, Motovun, Oprtalj, Grožnjan- raspršena na brežuljcima s mnogobrojnim starim građevinama koje odišu mitologijom i zanimljivostima. S tih brežuljaka pruža se beskrajno lijep pogled na prirodom okružene mnogobrojne gradiće u nizini te dolinu rijeke Mirne. U blizini su poznate vinarije, maslinici i prekrasna brda s pogledima koji iznova očaravaju.

Upravo ja jednoj takvoj lokaciji, samo nekoliko minuta vožnje do srednjovjekovnih gradova Motovuna i Grožnjana nudimo na prodaju Građevinsko zemljište s građevinskom dozvolom s fantastičnim, jedinstvenim i nesmetanim pogledom na povijesni Oprtalj. Iznimna lokacija na obroncima središnje Istre, ispod srednjovjekovnog grada Oprtlja. Fantastičan pogled na Oprtalj i okolna zelena brda jedinstven je za cijelu Istru..

Na ovom zemljištu u fazi je ishodovanje građevinske dozvole za prekrasnu prizemnu vilu, jedinstvenog stila sa bazenom. Građevinska dozvola predviđa gradnju vile površine 210 m2, na parceli od 900 m2. Parcela je smještena na blagoj padini, s otvorenim pogledom, a ispod nje poljoprivredno zemljište (nije moguća gradnja). Objekt je projektirao renomirani hrvatski arhitekt, spojem poštovanja tradicionalne istarske arhitekture i modernog dizajna.

Sadržat će sve vrhunske moderne sadržaje, kao što su pametne kućne kontrole, prvoklasne keramičke pl

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine