Oprtalj okolica, dizajnerska kamena kuća sa bazenom

Oprtalj, Oprtalj, Oprtalj, Hrvatska

630.000€

6 300 €/m2

Tip

Kuća

Površina

100 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
630.000€
Površina
100 m2 (6 300 €/m2)
Površina placa
1256
Ažuriran
05.07.2024
ID
38277

Opis

Istra, Oprtalj okolica

Prodaje se dizajnerska kuća sa bazenom i sa lijepim pogledom u okolici Oprtlja.

Površina kuće iznosi 100 m2, a kuća se proteže na prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom i wc. U odvojenom dijelu prizemlja se nalazi sauna. Unutarnjim stepenicama se dolazi do kata gdje se nalaze 2 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom te hodnika. Jedna spavaća soba ima izlaz na terasu. Sa kuće se pruža predivan i otvoreni pogled na lijepi istarski krajolik. Kuća se grije putem klima uređaja, podnog grijanja i kamina.
Radi se zapravo o tradicionalnoj istarskoj kamenoj kući koja je kompletno renovirana 2015.godine. Prilikom rekonstrukcije korišten je istarski kamen te se poštivala istarska arhitektura i oblik kuće, a sam interijer je opremljen kvalitetnim dizajnerskim namještajem po mjeri čime je kuća dobila dašak modernosti.
Okućnica je prostrana i ograđena te novim vlasnicima pruža mir i privatnost. Pored kuće se nalazi natkrivena terasa idealna za druženje i uživanje. U sklopu okućnice se nalazi grijani bazen površine 24 m2 sa sunčalištem pored njega. Pored bazena nalazi se i vanjsko spremište.
Kuća ima svoj zasebni uređeni pristup do parcele, a pored kuće se nalazi i prostor za parking.

Villa se nalazi na mirnoj lokaciji u malenom istarskom mjestu nedaleko od Oprtlja i Motovuna. U blizini se nalaze restorani, agroturizmi, vinarije, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadr

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine