Volosko - stan u mansardi s pogledom na more

Opatija, Volosko, Opatija, Hrvatska

228.000€

4 000 €/m2

Tip

Stan

Površina

57 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2
Cijena
228.000€
Površina
57 m2 (4 000 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Grijalice i radijatori na struju
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.09.2024
ID
64280

Opis

U predivnom Volosku, u stambenoj zgradi koja se prostire na drugom katu, smjestio se ovaj šarmantni stan u mansardi koji nudi izniman spoj udobnosti, stila i prirodnih ljepota. Stan se sastoji od jedne spavaće sobe i dnevnog boravka, a južna orijentacija omogućava obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana.

Jedna od najimpresivnijih karakteristika ovog stana je njegov prekrasan otvoreni pogled na Kvarner i slikovito naselje Volosko. Ova atraktivna lokacija nudi sve prednosti blizine mora i plaže, ali i pristupa raznim trgovinama i sadržajima

Iako nema vlastito parkirno mjesto, javni parking se nalazi u neposrednoj blizini što olakšava dolazak i parkiranje.
Dodatna prednost ove nekretnine je mogućnost iznajmljivanja, što je čini idealnom turističkom investicijom. Razvijeni turizam dobru popunjenost, a stan može postati atraktivno odmaralište za posjetitelje željne uživanja u ljepotama Jadranskog mora.

Osim što nudi udobnost i funkcionalnost, stan također dolazi s neodoljivom okućnicom koja je na raspolaganju stanarima. Ova okućnica nudi prostor za druženje, uživanje na otvorenom ili jednostavno relaksaciju u prirodi, čineći ovaj stan savršenim mjestom za obitelj ili kao investiciju za iznajmljivanje.

Volosko je poznato po svojoj šarmantnoj atmosferi i bogatoj kulturnoj baštini, a ovaj stan u mansardi savršena je prilika za sve one koji žele uživati u ovom prekrasnom dijelu Jadrana.

Ovaj stan predstavlja savršen spoj udobnosti

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine