OPATIJA, LUKSUZNI PENTHOUSE S PANORAMSKIM POGLEDOM

Opatija, Volosko, Opatija, Hrvatska

1.920.000€

8 458 €/m2

Tip

Stan

Površina

227 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
1.920.000€
Površina
227 m2 (8 458 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
14.09.2024
ID
48402

Opis

OPATIJA, iz ponude izdvajamo jedinstvenu nekretninu u novogradnji smještenu nekoliko minuta vožnje od centra Opatije. Ovaj unikatni penthouse proteže se na dvije etaže i veličine je 227 m2. Sastoji se od ulazne terase s koje ulazimo u otvoreni prostor kuhinje i blagovaone na koji se nadovezuje dnevni boravak, spavaća soba s ensuite kupaonicom, gostinjska kupaona s vešerajem i ostava te prostrana natkrivena terasa s visokim stropovima opremljena vrhunskim namještajem za uživanje u savršenom pogledu.

Staklene stijene od poda do stropa omogućuju neometan pogled na kristalno čisto more i očaravajući pejzaž obale, otoka i cijelog Kvarnera stvarajući osjećaj kao da se stopio s prirodom.

Moderna kuhinja opremljena je najnovijom opremom i uređajima visoke klase, što omogućuje gostima da pripremaju i uživaju u vrhunskim obrocima s pogledom na more, a blagovaona i dnevni boravak namješten dizajnerskim namještajem po mjeri uključujući i blagovaonski stol, sjedeće garniture, stolić u dnevnom boravku te zanimljive dizajnerske završne obrade na kaminu i zidovima.

Veliki dnevni boravak s udobnim sofama i luksuznim dekorom idealan je za primanje gostiju ili opuštanje uz pogled na zalazak sunca. Interijer je dizajniran s pažnjom prema detaljima, kombinirajući modernu estetiku s elementima luksuza. Visokokvalitetni materijali poput drveta i stakla stvaraju sofisticiranu atmosferu kroz cijelu nekretninu.

Stepenicama se dolazi na drugu etažu na k

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine